Een nieuw huis voor Hendrik Mol

€ 17,50

Een nieuw huis voor Hendrik Mol

€ 17,50

De vrolijke, zachtaardige Hendrik Mol moet noodgedwongen verhuizen en met zijn beste beentje voor gaat hij opzoek naar een nieuwe plek om te wonen. Maar dát blijkt niet zo makkelijk. Want overal waar Hendrik verschijnt krijgt hij te maken met bange mensen, bazige tuineigenaren, grote katten maar bovenal met stenen. Zal het de lieve Hendrik lukken om voor het donker een huis te vinden?

Boek van een dromer

€ 19,95

Boek van een dromer

€ 19,95

‘Ooit heb ik een trein staan duwen om hem in beweging te krijgen. Nu kwam er langzaam een treintje aanrijden en hoefde ik alleen in te stappen om mee op reis te gaan.’

 

Laat je meevoeren door gedichten en gedachten over de schoonheid van de natuur, het diepe belang daarvan voor ons wezen en de talrijke levenslessen die hieruit voortvloeien. Laat je verwonderen door woorden die rechtstreeks uit hart en ziel komen en inspireren door alles wat het leven ons te bieden heeft.

 

Boek van een dromer is een bundel vol filosofische en spirituele mijmeringen om kracht en positiviteit uit te putten, geschreven met een lach en een traan.

 

Nikki Vrees schrijft hoofdzakelijk over de natuur en haar zoektocht in het leven, waarbij ze zich laat leiden door haar intuïtie. Boek van een dromer is haar poëziedebuut.