Verhalenpodcast

 

Speciaal voor de Wandel4daagse Alkmaar heb ik een verhalenpodcast gemaakt. Maar deze inspirerende verhalen zijn ook te luisteren voor iedereen die niet meeloopt!

 

Voor maar liefst 4000 deelnemers mocht ik mijn mooie en inspirerende verhalen over de natuur inspreken. Die de luisteraar tijdens het wandelen transformeert van toeschouwer, naar een diepe samensmelting met de natuur. WAT een waanzinnig groot podium voor mijn bijzondere missie om te spreken namens de natuur. 😍💚 Ik heb zo ongelofelijk genoten van het maken van deze podcast en wil hem ZO graag delen met jou!

De podcast staat op de website van de wandel4daagse waardoor het te beluisteren is door iedereen! En kun jij het aanzetten tijdens je eigen wandeling, of als je ligt te luieren in de tuin en zelfs wanneer je op de wc zit. 🤩

De komende 4 dagen komt er elke dag een nieuwe aflevering online waarbij ik je op dag 1 meeneem naar het bos, in een verhaal over een ontmoeting met een wandelaar en een eekhoorn, maar bovenal met het bos zelf. 

 

Deze verhalen, die ik speciaal voor de Wandel4daagse heb ingesproken, illustreren de ervaring waarin ik telkens weer uiting geeft aan mijn eigen diepe en onlosmakelijke verbinding met de natuur. 

Dag 1, Het bos en ik (samensmelten met het bos)

Dag 2, De natuur, dat ben je zelf (de moestuin in)

Dag 3, Terug naar mijn roots (pelgrimeren)

Dag 4, Met een hart vol liefde begroeven we samen de dode reiger. (Intuïtie vs gedachten)

 

De verhalenpodcast is een nieuw initiatief met de wens om de deelnemers van de 4daagse op een diepere laag te raken, inspireren en verwonderen. Elke aflevering duurt ongeveer 15 minuten waardoor er genoeg tijd overblijft voor ontmoeting en gesprekken tussen de wandelaars onderling. Het audiobestand kan op elk gewenst moment worden beluisterd en blijft na afloop van de vierdaagse nog enige tijd beschikbaar op de website.

 ♥ De verhalenpodcast is tot stand gekomen zonder financiële middelen. Je kunt dit project steunen door vrijwillig en vrijblijvend een donatie over te maken. Mijn dank is groot!!