Inspiratiepagina

Op deze pagina deel ik allerlei persoonlijke tips met je.

Let's get inspired!

Puur Nikki

Geregeld neem ik een video voor je op, het liefst in de natuur, om mijn kennis met je te delen. En jou weer een stukje verder te helpen op je pad.

Ik help je met thema's als:

* Bewandel je eigen pad

* Wees je ware zelf

* Maak verbinding met de natuur en je eigen oer-zijn

* Omarm je spirituele zelf

Dat de video's een ware inspiratiebron mogen zijn! 

Video's 

Ik vind het heerlijk om zo nu en dan mijn verhalen met je te delen. Met name de momentjes waarop er spontaan een inzicht mag ontstaan. ♥

Een oldie! Regensdans uit augustus 2018 toen ik voor het platform Oogstkoken van 'Seasons' schreef.

Schrijfster Nikki Vrees deelt op Oogstkoken.nl elke week haar moestuinbelevenissen met ons. "Eindelijk! Na maanden van droogte heeft de hemel zijn sluizen weer open gezet en komt het met bakken naar beneden in Noord Holland. Uiteraard ging ik naar buiten om de regen aan te moedigen. Een ode aan de tuin, het bos en elke plant die dorst had."

Podcast

Soms heb ik de eer om gast te zijn in een podcast uitzending. Ik vind dit zo super vet! Heerlijk om met anderen te sparren en te filosoferen en niet te weten waar het gesprek zal stranden. ♥

PodKast #16 Een Podcast Met Een Dromer 

Daan en Guido spreken met speciale gast Nikki Vrees. Een heftige burn-out heeft haar geholpen zichzelf te (her)ontdekken. We praten met Nikki p.a. over haar recent verschenen boek 'Boek van een dromer', oude pijn, het natuurlijk moederschap en de magie van het leven.

Luister hem op Spotify:

https://open.spotify.com/episode/4uaGWGWhmM6wgXVpi0AF4V?si=vAWv8rWATYWcLDIhfq8biA&dl_branch=1