The best path in life, is the one

from the heart

Ik ben heldervoelend en vanuit deze kracht verbind ik me met de natuur, neem ik boodschappen aan van overledenen en kan ik je verbinden met je diepste pijn waardoor je kunt beginnen met helen. Vanuit de energie van de natuur, de kosmos, mijn innerlijk weten en het energieveld van anderen ontvang ik informatie wat met mij gecommuniceerd wordt via voelen, weten en zien. 


Ik kan voelen wat jij voelt,

zelfs de emoties waar je je zelf niet bewust van bent 


Orakelkaarten

Een kaartlegging €39,-

De kaarten kunnen steun bieden in een moeilijk proces, ze geven advies en helpen je in de juiste richting. Ze kunnen bevestiging brengen over dat gene waar je over twijfelt en wijzen je een stukje van de weg. Het is een subtiel middel om stapjes vooruit te komen, mits je bereid bent de boodschap volledig te ontvangen en aanvaarden.

 

*Ik interpreteer de boodschap van de kaart vanuit mijn innerlijk voelen en weten, gecombineerd met de wijsheid en kennis uit het bijbehorende boekje. 

*Ik werk graag met de volgende orakelkaarten: Medicijnkaarten van Jamie Sams / Angel readingcards van Debbie Malone / Inner Compass cards van Neel van Lierop / Wijsheidskaarten van Caroline Myss.


Rosanne: Lieve lieve Nik, Zo lief, dankjewel. Voel me echt zo gerust gesteld door je woorden. En snap nu ook waar het vandaan komt. Ik zal de meditaties doen en de muziek luisteren. "I am light" van India arie was het begrafenisnummer van mijn vriendin. Misschien ook goed om dat een plekje te geven. Ik ga vanmiddag de zee in! Ik ga het gewoon doen en het meegeven aan de golven. Veel liefs


Combinatie kaarten met foto

Combinatie kaartlegging €60,-

Voor deze legging werk ik niet alleen met orakelkaarten maar ook met jouw foto. Deze combinatie zal een completer en duidelijker advies geven over waar je nu staat en waar je heen mag. Zodra ik klaar ben met de legging maken we een telefonische afspraak om mijn bevindingen te bespreken. 

 

* Bij het plaatsen van je bestelling kun je in het vak voor opmerkingen vragen stellen waar je antwoord op wilt hebben of aangeven waar je tegenaan loopt in het leven zodat ik je nog beter kan helpen.


Maathe: Laatst heeft Nikki op mijn verzoek een legging gedaan met behulp van Medicijnkaarten. De uitleg was een schot in de roos. Het was alsof zij me van binnen en van buiten kende, terwijl ik haar nog nooit ontmoet heb. Maar dat gaat veranderen want toen ik me verdiepte in wat Nikki allemaal te bieden heeft, werd ik zo enthousiast dat ik me ingeschreven heb voor een cursus om meer door te dringen in de geheimen van de natuur. Nikki is ook medium. En ze voelt heel integer aan. Ik ben erg blij dat ik haar via internet gevonden heb.


Een consult

Een reading €75,-

Voorafgaand aan onze ontmoeting werk ik graag met foto's om informatie boven tafel te halen. Daarna plannen we een afspraak om mijn bevindingen te bespreken. Neem gerust contact op indien je een consult wilt boeken of als je een vraag hebt.

Onderstaande geeft een beeld van wat ik voor je zou kunnen betekenen en waar ik ervaring mee heb. Maar weet dat altijd datgene boven tafel zal komen wat op dat moment het belangrijkste voor jou is om te horen en weten. En wat je een stap verder helpt in het leven. Alles is onderdeel van een proces om je te helpen groeien waardoor je soms niet de antwoorden krijgt die je graag zou willen hebben. 


*Ik kan boodschappen aannemen van overledenen.

*Ik kan contact maken met ongeboren kinderen.

*Ik kan je helpen ontdekken wat de bron van je pijn is. En vertellen wat je mag doen om dit te helen.

*Ik kan je helpen ontdekken wat jij op dit moment nodig hebt in het leven.

*Ik kan om informatie en antwoorden vragen omtrent adoptie. Bijvoorbeeld over het moment waarop je werd geboren.

*Ik geef ook Readings aan kinderen waarbij ik onder woorden breng wat het kind (nog) niet goed zelf kan zeggen.


*Als vervolg op een Reading kan ik een behandeling bieden waarbij we samen door een stuk van pijn heen werken zodat je wonden de kans krijgen om te helen.


Sandra:  Lieve Nikki, ik ben zo dankbaar voor je prachtige reading. Zo enorm liefdevol, zo confronterend gericht op zoveel onverwerkt verdriet, wat een eyeopener. En handvatten om dit verdriet stapsgewijs een plekje te geven. Stuk acceptatie en zelfreflectie. Dank je wel voor deze bijzondere reading. Wat een gevoelsvrouw ben je! Zo bijzonder zo warm liefdevol en veilig♡

Heel veel liefsx Sandra

 


Contactformulier