Life is about loving who you truly are

Ik ben heldervoelend en mijn gevoel vertelt me dat ik hier op aarde ben om te verbinden met de natuur, te praten namens hen die niet kunnen spreken en om anderen te helpen en te helen.

Dit is wat naar voren komt in al het werk dat ik doe. Of ik nu verhalen schrijf of readings geef: vanuit de energie van de natuur, de kosmos, mijn innerlijk weten en het energieveld van andere mensen ontvang ik informatie wat met mij gecommuniceerd wordt via voelen en weten. En natuurlijk via de kaarten. 

Ik kan voelen wat jij voelt,

zelfs de emoties waar je je zelf niet bewust van bent 

Nieuw aanbod *under construction*

Vanaf heden geef ik op woensdag & donderdag van 10.00 - 13.00 uur readings in de winkel 'elf' (Hoogstraat 11, Alkmaar) Dit is op basis van inloop, dus zonder afspraak.

Op andere dagen werk ik op afspraak, ik werk niet meer op afstand of met foto's.

 

♥Soul reading

Een legging van twee kaarten om inzichten en informatie te verkrijgen over je zielsmissie. Of om duidelijkheid te krijgen over wat je ziel op dit moment nodig heeft en waar het naar verlangt.

 

♥Triangle of Life reading

Een legging van drie kaarten voor de basis van je bestaan: het lichaam, je hart en je ziel.

Of andersom: voor de ziel, het hart en je lichaam.

Deze legging geeft inzicht in de huidige stand van zaken omtrent jouw basis en laat zien wat zich afspeelt in elk afzonderlijk component en hoe ze het beste harmonieus kunnen samenwerken.

  

♥Mother Earth reading

Een legging van twee kaarten om inzicht te geven in wat jij nodig hebt om weer in verbinding te komen met de natuur. En daarmee met jezelf. 

 

♥Tree of Wisdom reading

Under construction

 

Rittenkaart Readings

€ 250,00

Rittenkaart Readings

€ 250,00

Met deze rittenkaart koop je het volledige reading aanbod voor jezelf.

Dat wil zeggen: Een Soul reading, een Triangle of Life reading, een Mother Earth reading en een Tree of Wisdom reading.

De sessies zijn naar eigen wens in te zetten. De rittenkaart is zes maanden geldig.

Guidance Pakket

€ 50,00

Guidance Pakket

€ 50,00

Laat je drie maanden lang inspireren en ontvang elke week boodschappen, inzichten en wijsheden uit het universum in je mailbox! Elke week stem ik af op de universele energie van dat moment en een kaart trek voor het universele doel.

Na je aanmelding zal je iedere week een e-mail ontvangen met een foto van de getrokken kaart en de bijbehorende informatie die ik speciaal voor het Guidance programma heb uitgeschreven.

Het pakket stopt automatisch