Ik help je helen

Mijn gevoel vertelt me dat ik hier op aarde ben om te helpen en te helen.

Dit is wat naar voren komt in al het werk dat ik doe. Of ik nu verhalen schrijf of readings geef: vanuit de energie van de natuur, de kosmos, en het energieveld van andere mensen ontvang ik informatie wat met mij gecommuniceerd wordt via voelen en weten.

En natuurlijk via de kaarten. Ik geef readings waarbij ik werk met de Medicijnkaarten van Jamie Sams (dierenkaarten) en de wijsheidskaarten van Caroline Myss. ♥

 

Kaartlegging

Tijdens een reading vraag ik aan de kaarten om boodschappen die jou verder helpen op je pad. Voordat ik kaarten trek verbind ik me met jouw energie en voel ik of ik mag werken met de dieren of de wijsheden, of met allebei. Ik werk hiervoor met twee recente foto's van jou. Je bent zelf dus niet aanwezig tijdens de sessie en je ontvangt de resultaten via de mail. Wanneer ik werk met het helen van een trauma vraag ik om foto's van jou van voor en na het trauma. Of als het gaat om een gebeurtenis uit je kindertijd (zoals adoptie) vraag ik om foto's uit je jeugd.                                                                                                                                  Een sessie voor kinderen die zichtbaar struggelen met een probleem is ook mogelijk.

 

Middels een sessie bied ik inzichten, wegwijzers en inspiratie, wat vaak gepaard gaat met het helen van (oude) pijn. Ik geloof dat heling en groei een proces is waarin je stap voor stap vooruitkomt. Daarom bied ik korte sessies aan waarin je telkens handvatten krijgt aangereikt om mee aan de slag te gaan. Je kunt namelijk nooit alles in één keer integreren en te veel stappen tegelijk willen zetten kan juist zorgen voor stagnatie in plaats van vooruitgang.

 

De boodschap die ik voor jou ontvang probeer ik altijd zo duidelijk mogelijk door te geven op de manier waarop het tot mij is gekomen. Dus de manier waarop ik het sterkst voel dat het klopt. Hierdoor is mijn verhaal vaak recht voor z’n raap, wat confronterend zou kunnen werken voor jou. Met name wanneer het gaat om het helen van pijnstukken. Maar deze moeilijke en pijnlijke stukken in ons leven zijn zo ontzettend belangrijk om vooruit te komen op ons levenspad, en om ons lichter, vrijer, en blijer door het leven te bewegen. Het is mijn kracht om de vinger op de zere plek te leggen, maar weet dat ik dit doe vanuit heel veel liefde voor jou. ♥

Soorten legging en tarieven

Ik bied verschillende opties aan voor een reading en raad je aan om te kiezen voor wat je op dit moment het meest aanspreekt. Je gevoel leidt je altijd naar de juiste beslissing.

 

*Open reading  €35,-

Bij deze reading laat je je verrassen door het universum. De kaarten zullen altijd datgene naar boven brengen wat op dit moment gehoord mag worden of om aandacht vraagt.

Ik werk met een foto, jij bent dus niet aanwezig tijdens de sessie. De resultaten ontvang je per e-mail.

 

*Reading met een vraag  €35,-

Voor deze reading kun je maximaal twee vragen insturen waar je graag hulp bij wilt ontvangen. De kaarten zullen nooit een exact antwoord geven op je vraag maar zullen fungeren als raadgevers en inzichten brengen van waaruit je verder kunt. (Zie hieronder een voorbeeld van een reading met een vraag)

Ik werk met een foto, jij bent dus niet aanwezig tijdens de sessie. De resultaten ontvang je per e-mail.

 

*Reading met een thema  €35,-

Voor deze reading kun je een thema kiezen waarop ik de kaarten zal trekken. De kaarten zullen fungeren als wegwijzers binnen dit thema en je voorzien van inzichten en inspiratie.

Voorbeeld van thema’s zijn:

*Liefde

*Werk

*Persoonlijke ontwikkeling

*Trauma (zoals adoptie)

*Een actuele situatie

Ik werk met een foto, jij bent dus niet aanwezig tijdens de sessie. De resultaten ontvang je per e-mail.

 

*Reading voor een kind  €35,-

Na een beknopte omschrijving van het probleem wat de ouders / verzorgers signaleren lees ik de energie uit de foto van het kind om emoties die het kind ervaart onder woorden te brengen. Ik zal hier ook de kaarten voor gebruiken.

Ik werk met een foto, jullie zijn dus niet aanwezig tijdens de sessie. De resultaten ontvang je per e-mail.

Voorbeeld Reading met vraag

Vraag: Waarom blijf ik mezelf telkens weer overvragen?

Antwoord: Kaart 1: Besteed aandacht aan je lichaam, kaart 2: Win je kracht terug.

 

Besteed aandacht aan je lichaam: Wanneer je niet luistert naar de signalen die jouw lichaam je geeft, dan is het onmogelijk om op tijd je grens te voelen en die liefdevol te bewaken.

 

Win je kracht terug: Overbelasting zorgt voor een leegloop aan energie. De juiste aandacht, zorg en liefde aan jezelf geven maakt dat je zo sterk wordt als een krijger waardoor je uiteindelijk veel meer voor elkaar zult krijgen.

 

Samen: Je kiest er op dit moment voor om te luisteren naar je gedachten in plaats van je lichaam. En probeert met wilskracht je belastbaarheid te forceren. Maar weet dat de ware kracht huist in het luisteren naar je hart en je intuïtie, ofwel onderbuikgevoel. Allemaal delen van jezelf die verscholen liggen in je lichaam. Wanneer je ervoor zult kiezen om de signalen van je lichaam voor op te stellen aan je gedachten, dan zul je met de tijd gaan ervaren dat het leven je elke dag exact geeft wat je nodig hebt. En dat de neiging om het proces te sturen, versnellen, of forceren voortkomt uit conditionering vanuit onze huidige maatschappij. Vertrouw je inner-gut, je wordt gedragen door de kosmos. ♥