Kom je samen mediteren?

Elke maand organiseer ik een meditatie avond waarbij heling centraal staat. We komen samen in klein gezelschap van maximaal zes personen en werken met meditatie, visualisatie, helende muziek en schrijfopdrachten.

 

Vrijdag 10 februari 2023

Deze avond gaan we nadenken over het thema Ontvangen. Wat betekent ontvangen voor jou? In hoeverre sta jij open om écht te ontvangen en welk onderliggend oordeel heb jij over jezelf? Het zal een avond worden voor rust en bezinning, voor heling en verbinding. En een fijn moment om even helemaal tot jezelf te komen.

Tijd: 19.45 – 21.00 (aanvang 19.30)

Locatie: Bij mij thuis (Na aanmelding ontvang je meer info)

Kosten: €20,-

We werken met:

♥ Meditatie

Visualisatie

Helende muziek

Schrijfopdrachten (de eerste keer krijg je een notebook cadeau)

 Klankschaal

Vrijdag 3 maart 2023

Deze avond gaan we werken met het thema Liefde. Liefde voelen voor onszelf, voor een ander en voor het grote geheel. We roepen positieve liefdevolle gevoelens op en gevoelens van dankbaarheid. En helen de zere en donkere plekken in onszelf die vragen om aangeraakt te worden met onze liefdevolle aandacht. Het zal een avond worden voor rust en bezinning, voor heling en verbinding. En een fijn moment om even helemaal tot jezelf te komen.

Tijd: 19.45 – 21.00 (aanvang 19.30)

Locatie: Bij mij thuis (Na aanmelding ontvang je meer info)

Kosten: €20,-

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Rittenkaart Meditatie avond

€ 85,00

Rittenkaart Meditatie avond

€ 85,00

Deze rittenkaart geeft 5x toegang tot de meditatie avond.

Elke maand organiseer ik een meditatie avond waarbij heling centraal staat. We komen samen in klein gezelschap en werken met meditatie, visualisatie, helende muziek en schrijfoprachten.

Met deze kaart kun je 5x een les reserveren op een datum wat jou uitkomt. De kaart blijft een jaar geldig en is tevens overdraagbaar. Je kunt dus ook altijd een avond cadeau doen aan een dierbare.

Eerstvolgende data: *Vrijdag 10 februari* & *Vrijdag 3 maart*