Boektournee: 17 december - 31 maart 2022

Datum Locatie Kosten deelname
Boekpresentatie Besloten Gratis
WAAR cadeauwinkel - Houttil 48, Alkmaar December Gratis
Boekhandel Van der Meulen, Alkmaar Nationale Voorleesweken (jan-feb) Gratis

Aanmelden: nikki_vrees@hotmail.com

Lezing Boek van een dromer

Ontdek je eigen pad en voel je waardig in het leven

Hoe mooi zou het leven zijn als jij datgene zou doen waar jij het meest blij van wordt. En waar jouw innerlijke licht van gaat stralen. Dat je door het leven kan gaan met het gevoel dat alles klopt en dat jouw bijdrage aan het geheel belangrijk is. Want zonder jou unieke zelf zou er namelijk iets ontbreken.

Ga op zoek naar jouw eigen pad en leidt een mooi en authentiek leven.

 

Kom luisteren naar het verhaal van Nikki Vrees, die in moeilijke tijden het roer volledig omgooide, en koos voor een leven met meer liefde, positiviteit, en een pad waardoor ze voor het eerst in haar leven kon voelen: dit is mijn taak op aarde.

Tijdens de lezing deelt ze haar kennis en tips en illustreert ze haar verhaal met eigen praktijkvoorbeelden en prachtige voordrachten uit Boek van een dromer.

Kijk in de touragenda voor actuele data.

Podium Onder de Boom festival

Bezoek de tipi met levensvragen (13.00 – 19.00 uur)

Schrijfster Nikki Vrees trapt haar boektournee Boek van een dromer af tijdens het Podium onder de boom festival. Het thema van de tour is ‘Bewandel je eigen pad’, geïnspireerd op haar eigen levenservaring en de totstandkoming van het boek. Het afgelopen jaar bundelde Nikki alle wijsheden, levenslessen en inzichten die zij zelf vond tijdens het herstel van een burn-out en de zoektocht naar zichzelf, en doopte dit tot Boek van een dromer.

Lessen die haar zo enorm hadden geholpen en die nu de wijde wereld in mochten zodat ze een ander konden helpen en inspireren. Want één ding wist ze zeker: allemaal hebben we onze eigen unieke weg te gaan. En zoals ze onlangs in een notitieboekje schreef: ‘Ik loop op deze aarde omdat ik hier hoor’.

 

Het ontdekken en bewandelen van je eigen pad is in Nikki haar ogen het mooiste dat je kunt doen. En tijdens het festival deelt ze haar verhaal middels een lezing om 15.00 uur en om 17.00 uur. Verder kun je in de levensboom op zoek gaan naar antwoorden op levensvragen. Kun je een kaart trekken om je innerlijke gids om richting te vragen op je pad. En staat de tipi open voor inspirerende gesprekken.

Wees welkom!